OPINION

Opinion

Opinione dhe Analiza rreth çëshjteve

Ku po e çon vendin lidhja okulte Rama- Erdogan?

Në fund të verës 2016, publikut shqiptar i’u treguan, njësoj si indianëve pasqyrat, disa pamje filmike të kryeministrit shqiptar duke…

Koronavirusi, shpëtim apo shkaku që Europa do të shembet

Presidenti francez Emmanuel Macron bëri një paralajmërim të fortë për homologët e tij të BE kur tha se blloku po…

Solidaritet, jo lojë me mjekët

Nëse ka një fenomen pozitiv në këto ditë të vështira, ai ndjehet në marëdhënien që një popull i tërë ka…

Ekonomia pas epidemisë: Deti kos, apo reforma ekonomike të thella ?

Po bëhet më shumë se një muaj që ekonomia botërore duket se ka ndalur. Sigurisht aspak në të gjithë sektorët….

A po e kthen Rama timonin majtas?

Kjo krizë tregoi se, pas shtatë vitesh, Rilindja e humbi debatin ideologjik, se një grusht të pasurish ishin lokomotiva që…