EKONOMI

Ekonomi

Të rejat e fundit mbi ekonominë

Rama: Këtë javë amnisti fiskale për paratë në të zezë, brenda majit e kalon parlamenti

Këtë javë Këshilli i Ministrave do të miratojë projektligjin për amnistinë fiskale, ndërsa më pas do të kalojë për diskutime…

Rama: Do të falen të gjitha taksat për këtë vit për biznesin e vogël.

Për këtë vit të gjitha taksat për biznesin e vogël do të falen nga qeveria për të mbështetur këtë kategori….

Qeveria kalon fondin 7.2 mld lekë për rindërtimin e banesave

Projektet e miratuara janë të projektuara në formën e shtëpive individuale 1+1, 2+1 dhe 3+1, dhe në total me këtë…

Dështojnë dy tenderat e rindërtimit për ndërtimin e 3400 banesave individuale

Dështojnë të dy tenderat e rindërtimit për banesat individuale. Në Buletinin Javor të Agjencisë së Prokurimeve Publike, thuhet se tenderi…

“Duhet të përfitonim, por jemi refuzuar”, pronarët e bizneseve të vogla ankohen se nuk marrin dot “pagën e luftës” nga COVID 19

Luani, pronari rreth të 50-ave i një dyqani kinkalerie pranë shkollës “Qamil Guranjaku” në Elbasan e mbylli biznesin e tij…