Rama: Do të falen të gjitha taksat për këtë vit për biznesin e vogël.

Për këtë vit të gjitha taksat për biznesin e vogël do të falen nga qeveria për të mbështetur këtë kategori.

Të gjitha bizneset e vogla nuk do të paguajnë taksa deri në fund të këtij viti. E kemi thënë. Për bizneset e mëdha, një pjese do t’i shtyhen, përjashto ato që janë të përjashtuara, një pjese deri në fund të shtatorit dhe turizmit, fasonëve, call center dhe disa të tjerëve që janë përcaktuar qartë do i shtyhen deri në datë 31 dhjetor për t’i paguar vitin e ardhshëm.

Bizneset e vogla do të falen të gjitha taksat për këtë vit edhe nuk kanë punë fare as do u kërkojë asgjë vitin tjetër. Çfarë iku, iku që të marrin veten plotësisht. Me këtë mbështetje, me hapjen dhe taksat që po falim nuk do të dalin keq, mbase do të dalin më mirë se të tjerët dhe e meritojnë se janë më të vegjël dhe më të dobët” tha Rama.

©GazetaOpinion.com

1 thought on “Rama: Do të falen të gjitha taksat për këtë vit për biznesin e vogël.

 1. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  This article will help the internet people for setting up new website or even a blog
  from start to end.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *