Qeveria nxjerr aktin normativ për binzesin e vogël, shtyhet pagesa e kësteve të tatimit

TIRANE

Për shkak të situatës së krijuar me Covid-19, qëveria ka vendosur të shtyjë afatin e dorëzimit të tatimit të thjeshtuar mbi fitimin e biznesit të vogël. Përmes një akti normativ, firmosur nga kryeministri Rama thuhet se biznesi I vogël do të ketë kohë deri në tëtor 2020 për të shlyer detyrimet.

“Pagesat e kësteve të parapagimit të tatimit të thjeshtuar mbi fitimin kryhen pranë bankave të nivelit të dytë dhe Postës Shqiptare, sh.a., për llogari të administratës tatimore, për tremujorin e parë dhe të dytë të vitit 2020 brenda datës 20 tetor 2020, ndërsa për tremujorin e tretë dhe të katërt të vitit 2020 brenda datës 20 dhjetor 2020.” thuhet në aktin normativ.

 

1 thought on “Qeveria nxjerr aktin normativ për binzesin e vogël, shtyhet pagesa e kësteve të tatimit

 1. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  It’s actually a great and helpful piece of
  info. I’m satisfied that you shared this helpful information with us.
  Please stay us informed like this. Thanks for
  sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *