Fëmija i shpëton mbytjes në pishinë për mrekulli

Një foshnjë i vogël i shpëton mbikëqyrjes së prindërve dhe përfundon në pishinë. Për fatin e tij të mirë ai kishte marrë leksione noti dhe arriti të dalë në sipërfaqe.

 

 

 

1 thought on “Fëmija i shpëton mbytjes në pishinë për mrekulli

 1. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  Do you have any video of that? I’d care to find out more details.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *