Rama: 40 mijë lekë për naftëtarët e Ballshit! Ndihmë indirekte atyre që punojnë në të zezë

Kryeministri Edi Rama ka konfirmuar se naftëtarët e Ballshit do të marrin pagën e luftës 40 mijë lekë, ndërsa ashtu sikur ka deklaruar më parë po vijon puna për grupin e atyre që punojnë në të zezë, por në mënyrë indirekte nga ndihma ekonomike.

Ne po përpiqemi tani dhe duam të bëjmë është që duam të bëjmë, pasi kemi vendosur t’i japim një pagë edhe punonjësve të Ballshit, që jam mundur ti ndihmoj gjithmonë, por është një situatë private e ngatërruar.

Pra atyre do të u japim një pagë nga paketa e zgjeruar. Po studiojmë numrin e familjeve, që nuk kanë përfituar ndihmë ekonomike për shkak të pikëzimit dhe ku ka shumë që punojnë në të zezë që nuk mund ti ndihmojmë direkt por në këtë mënyrë.

Duke përjashtuar ata që kanë mashtruar me të dhënat. Të tjerët do të përpiqemi t’u vijmë në ndihmë. Do ta shtojmë edhe një bllok tjetër familjesh. Ju që keni me vite pa punë nuk do të merrni pagë nga këto që po diskutojmë, se nuk është bërë deti kos.

Do të adresojmë ata që janë me ndihmë ekonomike dhe situatë të vështirë dhe nuk e kanë fituar ndihmën” tha Rama.

1 thought on “Rama: 40 mijë lekë për naftëtarët e Ballshit! Ndihmë indirekte atyre që punojnë në të zezë

 1. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post plus the
  rest of the website is very good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *